Goud en zilver

Wij hebben een ruime collectie gouden sieraden in diverse stijlen en prijsklassen, al dan niet gezet met stenen. Ook is het mogelijk om sieraden te vervaardigen naar eigen ontwerp.

Herensieraden

Tijdloze herensieraden (goud en zilver) van hoogwaardige kwaliteit.

Herenring

Diamonfire

Superieure kwaliteit.
De Diamonfire steen is en simulated diamond (een cubic zirconia) die staat voor perfectie. Om dit te kunnen garanderen moeten de Diamonfire stenen aan dezelfde eisen voldoen als de kostbaarste diamanten. Daarom wordt elke steen (vanaf 4mm) handgeslepen als een echte diamant en elektronisch gecontroleerd op Cut, Clarity en Proportion. Alleen de stenen die op elke waarde "excellent" scoren, sieraden de Diamonfire collectie.
Exclusief design.
De collectie van Diamonfire is geinspireerd op exclusieve diamant ontwerpen in de zelfverzekerdestijl van grand ladies als Jackie O, Coco en Audrey. Mode-iconen die kostbare juwelen moeiteloos wisten te combineren met costume jewelry vanuit de gedachte: it's the illuson that counts...

Diamonfire ringen

Sieraden met barnsteen van Gunther Herrling

Barnsteen (ook wel amber genoemd) is een fossiele hars die afkomstig is van naaldbomen. Met veel kennis en vakmanschap wordt de schoonheid van barnsteen aan het licht gebracht. De glans en de warmte van iedere steen verbindt zich met zilver, goud en andere materialen tot een uniek sieraad.

Barnsteen hanger

Sieraden met onyx en markasiet

Sieraden gezet met onyx en markasiet, zowel in moderne uitvoering als in klassieke stijl. In Frankrijk was het in de Middeleeuwen zeer geliefd en werd daar als volkssieraad gedragen. Tegenwoordig worden kleine geslepen markasieten in zilver gezet, wat een schitterend spiegelend effect geeft.

Onyx en markasiet