Horloges

Een diversiteit aan horloges vindt U bij ons. Klassiek, modern, sportief . Wij hebben voor iedereen een passende keuze. Een greep uit onze collectie:

Seiko

SEIKO bracht de ervaring van 50 jaar tijdwaarneming op het allerhoogste niveau samen in de ingrijpend vernieuwde serie Sportura sporthorloges. Sportura chronografen staan garant voor hoogwaardig design, sportieve prestaties en subliem bedieningsgemak. Voldoende redenen voor FC Barcelona, een van de meest aansprekende voetbalteams ter wereld, om Seiko Sportura te kiezen als Official Watch Partner.

Seiko horloge

Pulsar

Alle horoges van het merk Pulsar worden gekenmerkt door buitengewoon design, hoogwaardige materialen en betrouwbare techniek uit het huis Seiko, een van de grootste en de meest innovatieve horlogemakers ter wereld en dat allemaal voor een vriendelijk prijsje. Pulsar heeft tegenwoordig vier collecties: sportief, klassiek, modern en avant-garde en presenteert zich als merk voor mensen voor wie individualiteit en waarden belangrijk zijn. De huidige slogan van het bedrijf "tell it your way" illustreert die individualiteit.

Pulsar horloge

Bering

Bering is een Deens horlogemerk met strakke, utraplatte modellen. Bering horloges zijn elegant en bestand tegen extreme temperaturen en vragen nauwelijks onderhoud. Het strakke platte design maakt van de horloges een modern mode item en zorgt er daarnaast voor dat de horloges erg praktisch zijn. De horloges hebben een hoog draagcomfort. Bering horloges vindt U in een verrassend aantrekkelijke prijs.

Bering horloge

Monnard

Wie tijd op waarde schat. Een prachtige collectie 14 karaats gouden dames- en herenhorloges met gouden en lederen banden. Ook zeer geschikt als relatiegeschenk.

Monnard horloge

Splendid

Zilveren en stalen dameshorloges met spangband, zowel rond, ovaal als rechthoekig. Geroemd om zijn mooie strakke vormgeving. De modellen zijn trendy, sportief en klassiek. De waterdichtheid varieert van 3 atm. tot 10 atm.

Splendid horloge

Lasita

Een leuke collectie horloges, voor zowel dames als heren. Lasita horloges hebben een prettige prijs- kwaliteitsverhouding. De meeste horoges zijn minimaal 3 atm. waterdicht. Ook zijn ze voorzien van kwalitatief goede Zwitserse uurwerken.

Lasita horloge

Colori Watch

Colori is een Nederlands mode-horloge. Het merk Colori zoals de naam suggereert naar kleuren en levendigheid. Deze horloges zijn volledig in lijn met wat de hedendaagse trendy consumenten willen. Colori biedt een betaalbare horloge die bij elke outfit past. Kleur je leven met Colori!

Colori horloge